top of page
Mijn werkwijze
Stap 1
Intake

Ik start altijd met een (vrijblijvende) intake sessie. Het doel is om elkaar te leren kennen en erachter te komen wat je doel is tijdens het coachtraject. Het is aan jou om na de intake te besluiten of je verder wilt gaan met een traject. Met een gemiddeld traject zijn er ongeveer 6 sessies nodig om het doel te bereiken.

Stap 2
Coach 5

Elke sessie is opgebouwd in aan 5 stappen plan. We beginnen met je successen, bespreken je uitdagingen van de afgelopen periode. We sluiten de sessie af met acties. De dingen die je al kunt doen tussen nu en de volgende keer dat we afspreken. Je zult zien, de meeste ontwikkelingen vinden in die periode plaats.

Stap 3
Afsluiting

Wanneer je je doel hebt bereikt, is onze coaching compleet. Tussen de laatste twee sessies wordt extra tijd ingepland, zodat je echt de kans krijgt om te ervaren hoe je zonder je coach om kunt gaan met je uitdagingen.

Onderwerpen
Loopbaan coaching

...is voor iedereen die twijfelt of zijn of haar huidige carrière wel de juiste is en wil achterhalen waar je nou écht energie van krijgt. Loopbaancoaching is ook uitermate geschikt voor mensen die aan de start staan van hun carrière. 

Persoonlijke coaching

...is voor iedereen die zichzelf graag op een effectieve en positieve manier wil ontwikkelen zowel privé als op je werk.  Samen onderzoeken we de eigenschappen of terugkerende patronen die je wilt veranderen en de manier waarop dat voor jou het beste werkt. Persoonlijke coaching is daarom een vorm van persoonlijke ontwikkeling en is geschikt voor iedereen.

Coaching voor medewerkers

Denk aan werk-privé balans, communiceren, leren ‘nee zeggen’, presenteren, zelfvertrouwen, leidinggeven, assertiviteit, werkdruk en andere relevante thema’s. 

Tarieven

Een coach sessie van 1 tot 1,5 uur kost €90,- per sessie voor particulieren en ZZP’ers. Gemiddeld werken we in 5 sessies toe naar jouw doel. Deze kosten zijn in veel gevallen aftrekbaar. Vraag er gerust naar tijdens de vrijblijvende en kosteloze intake. 

Veel voorkomende onderwerpen binnen persoonlijke coaching:

- Onzekerheid

- Piekeren

- Sombere gedachten

- Perfectionisme

- Assertiviteit

- Angsten

- Hoogsensitiviteit

- Werk-prive balans

- Communicatie

- Grenzen aangeven

- Zichtbaarheid

- Piekeren

- Niet tot actie komen

Jongerencoach opleiding-32.jpg
Jongerencoach opleiding-41.jpg

Ik merk heel duidelijk dat de coach warmte en empatisch vermogen heeft. Ze denkt mee en je voelt dat het ook gemeend is. Ze komt niet oordelend over, of laat dat ook niet merken. Ze blijft onafhankelijk, maar wel met een hand op je schouder.

Joke - 26 jaar

Benieuwd geworden?

 

bottom of page