Over Heleen&Co
Lezing geven.JPG

Misschien herken jij je wel hierin: Je hebt alles wel op een rijtje en het lijkt je voor de buitenwereld allemaal voor de wind te gaan. Maar toch zou jij je niet gelukkig noemen. Soms voel je je een buitenstaander, onbegrepen. Je hebt het gevoel dat er meer uit dit leven te halen is, dat het makkelijker kan.

 

Op een psycholoog of coach afstappen vind je een investering; het kost je teveel tijd of teveel geld. En daarbij: je bent helemaal niet zo’n prater.

Maar je bent er nu klaar mee, je wilt actie en eindelijk vooruitgang boeken! Je hebt behoefte aan praktische tips en wilt stappen zetten die je gedrag NU veranderen.

Ik zeg niet dat praten geen goede oplossing gaat zijn voor je mentale struggels. Nee, ik denk juist dat praten goed is. Maar wat je ook nodig hebt is kennis. Kennis over jouw gedrag. Want; waarom gedraag jij je zoals je doet? Hoe komt het dat jij je zo voelt? Hoe werkt dat in je brein? Hoe kan je daarop inspelen? Wat kan je op dit moment doen om dat gedrag te veranderen?

Mijn naam is Heleen de Wit en ik vind niks zo geweldig als mensen meer inzicht geven in hun gedrag, zodat het leven iets makkelijker wordt. Daar komt ook mijn slogan vandaan: Kennis maakt makkelijker!

Met Heleen&Co richt ik mij op iedereen die meer wil leren over zijn of haar gedrag. Die doe ik door kennis te delen op allerlei manieren. Alle manieren zijn toegankelijk, praktisch en geven tips die gelijk toe te passen zijn op het leven van nu. De evenementen zijn leerzaam, actueel en ook een beetje confronterend. Je kunt ze zien als een spiegel en ze zetten je gegarandeerd aan het denken.

En die kennis delen we samen, met elkaar. Ik doe dat door middel van coaching en samen met andere coaches die gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden binnen de psychologie. En jij bent gelukkig niet de enige die meedoet aan de evenementen. Ik geloof er namelijk in dat jij niet alleen bent met je gedragsproblemen. Dat stukje erkenning en herkenning zorgt er juist voor dat je gaat groeien op persoonlijk gebied.

Op dit moment studeer ik toegepaste psychologie en ik heb mij tijdens mijn studie toegespitst op gedragsverandering. Het afgelopen halfjaar heb ik voor de gemeente Amsterdam onderzoek gedaan naar gewoonte gedragsverandering, daar ligt dus ook een groot deel van mijn expertise. Daarnaast ben ik 2 dagen per week werkzaam bij NONONS een opleidingsinstituut voor coaching in Amsterdam.

Ik wil jou, als bezoeker van mijn site enorm bedanken dat jij hier bent en dit gelezen hebt. Dat betekent veel voor mij! Ik hoop dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar jou gedrag en hoe je dat om kan buigen. Je zult zien dat als jij je laat inspireren door de evenementen dat kennis écht makkelijker maakt!

Lijkt het je leuk om samen te werken? Benieuwd naar de evenementen en wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op! De evenementen zijn zowel online als offline. 

Aarzel niet om contact met mij op te nemen via de onderstaande contactinformatie of een bericht te sturen met het onderstaande formulier.

Neem contact op

Carvonestraat 17

4041 AN, Kesteren

Nederland

coachheleen@gmail.com

+31 6 11 66 89 75

Stuur mij een bericht

Bedankt voor je bericht!