top of page

vr 13 nov

|

Livestream

Livestream HSP Lezing

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Livestream HSP Lezing
Livestream HSP Lezing

Tijd en locatie

13 nov 2020, 20:00 – 22:00

Livestream

Over het evenement

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom covid-19 is de HSP lezing al uitverkocht. Maar niet getreurd! Jij kunt er nog steeds gewoon bij zijn via de livestream!

Bij het aanschaffen van een ticket krijg je van mij een link waarbij je vanuit jouw eigen locatie kennis op kunt doen over HSP en het HSP brein. Uiteraard heb je dan ook de kans om al je vragen te stellen.

Dus zorg dat je vrijdagavond 13 November om 20:00 stipt klaar zit. Het belooft namelijk weer mega interessant te worden!

Wat leer je tijdens de lezing?

  • Er wordt ruim de tijd genomen om al je vragen te beantwoorden over HSP.
  • Je krijgt kennis mee over het HSP brein.
  • Samen met andere HSP kan je kennis delen en ervaringen uitwisselen.
  • Je krijgt praktische tips over het verwerken van prikkels, en het reguleren van je energie.
  • Dit is hét uitgelezen moment om alles te leren wat je nog niet wist van HSP.

HET VERHAAL VAN MARGREET:

Margreet: “Ik had alles, maar was niet gelukkig. Toen 30 jaar, had een goeie baan, huis met hypotheek, man, 2 kinderen en vrienden. Ik had alles, maar was mezelf volledig kwijtgeraakt. Voor de 2e keer zat ik tegen een burn-out aan en ik ging op een depressie af.

Van mijn hoogsensitief zijn wist ik toen al wat jaren, maar op mijn 30e zag ik eindelijk in dat deze eigenschap ervoor zorgde dat ik mij anders, eenzaam en vaak onbegrepen voelde. Ik legde mezelf langs de lat van een ander, was mijn leven aan het invullen zoals ‘het hoort’, en niet zoals bij mij paste.

Dit moest nu klaar zijn! Ik wilde mij niet meer ‘anders’ voelen. Ik zocht een coach, maar vond geen passende coach. Ik ben gaan lezen, een studie gaan doen en mezelf gaan coachen. Een paar maanden werkte ik keihard aan mijn manier van denken, mijn kijk op mezelf en de wereld en ik vormde visies over alles in het leven.

Binnen 3 maanden verdwenen het gevoel van anders zijn en de eenzaamheid. De zwarte randjes van het leven verdwenen en na een donkergrijs waas kwam er weer licht in mijn hoofd. Ik heb mezelf een schop gegeven om nuchter en positief naar hoogsensitiviteit te blijven kijken en daar groei ik tot op de dag van vandaag in!”

Uiteindelijk heeft Margreet de HSP academie ontwikkeld en deelt ze haar kennis met jou!

Je wordt geboren met hoogsensitiviteit. De hersenen van een HSP (High Sensitive Person) werken anders dan die van 80% van de  mensen.  Samen met de overige 20% van de mannen en vrouwen heb je minder filter en komen dingen harder binnen, je beleeft en voelt alles intenser.

De combinatie van Margreet’s ervaringen en mijn kennis op het gebied van gedragsverandering en het brein, maken deze avond een unieke kans om meer te leren over hoogsensitiviteit. Voel jij heel veel aan? Ben je altijd maar aan het nadenken en hebt het gevoel dat je nooit ‘uit’ staat? Raken sommige dingen je ineens en kan je daarvan van slag raken? Dan is deze avond iets voor jou!

Tickets

  • Livestream HSP Lezing

    € 10,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page